Heraldische Dag 2020 – 3 oktober

Wie zich wil onderdompelen in de schoonheid van de heraldiek is meer dan welkom op de Heraldische Dag 2020 die op zaterdag 3 oktober a.s. wordt gehouden in Utrecht, in het statige en sfeervolle Maltezerhuis, waar de Orde van Malta in Nederland is gevestigd. Dit jaar organiseert het KNGGW samen met het Nederlands Genootschap voor Heraldiek (NGH) deze dag.

Programma
Ongetwijfeld valt er veel te ontdekken op de heraldische markt met boekhandelaren, heraldische schilders/kunstenaars, relevante verenigingen, e.a. Verder staat een aantal inspirerende lezingen op de planning en is er voldoende gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten. De dag start om 11.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen € 25 p.p., inclusief drankjes, lunch en borrel. Aanmelden kan via e-mail en door € 25 over te maken op NL52 INGB 0006 7414 57 t.n.v. Nederlands Genootschap voor Heraldiek o.v.v. Heraldische Dag 2020. Na ontvangst van de betaling is de aanmelding definitief.

Voor vragen en/of meer informatie: Hans Peijnenburg of Hans Duitgenius.

Vanwege de coronacrisis is het niet zeker of de Heraldische Dag op 3 oktober doorgaat of evt. uitgesteld wordt naar een later moment. Indien u zich heeft aangemeld en een mogelijke nieuwe datum u niet uitkomt, wordt uw betaling uiteraard teruggestort.