Doorzoeken verzamelingen pdf-files via index-en

HomeForumsOverigDoorzoeken verzamelingen pdf-files via index-en

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #2180 Reply
  Philip van Dael
  Keymaster

  Ik doorzocht tot voor kort mijn verzameling pdf-files (onder meer de Nederlandsche Leeuw en allemaal opgeslagen op de harde schijf) via de op de cd-roms aanwezige index.pdx files. Op die manier kon ik op snelle wijze uitstekend zoeken in alle Leeuwen en andere genealogische literatuur op mijn harde schijf.

  Was kortgeleden genoodzaakt op een nieuwe PC over te stappen, met Windows 7 en Adobe Reader 10. De index-bestanden worden door Adobe Reader 10 echter niet meer herkend. Ik heb geprobeerd mijn oude Adobe Acrobat Reader 3.0 (met daarop een veel betere zoekmachine!) opnieuw te installeren op de nieuwe PC, maar dan lukt het niet meer om AcroRd32.exe te starten.

  Wie herkent deze problemen en weet een oplossing? Of, is er wellicht een goed alternatief om op snelle, slimme en doeltreffende wijze alle pdf-files via index-bestanden te doorzoeken?

  Met vriendelijke groet,
  Philip van Dael.

  #2329 Reply
  V.A.J.
  Participant

  Op mijn pc met Windows 7 heb ik eerst Acrobat Reader 5.05 geinstalleerd en daarna ernaast nog de nieuwste Acrobat Reader. Andersom werkt het volgens mij niet (dan klaagt de pc dat een verouderde versie is geinstalleerd). Reader 5.05 is volgens mij de laatste versie die nog de ouderwetse (veel betere) zoekfunctie heeft. De oude Reader is te downloaden op verschillende plekken op Internet, zoals http://download.adobe.com/pub/adobe/acrobatreader/win/5.x/arce505enu.exe

  #2511 Reply
  R.J. van der Maal
  Guest

  Heb bij Adobe Reader X precies hetzelfde probleem. Bij een eerdere versie konden de index files nog wel gelezen worden, hoewel het zoeken veel minder gebruikersvriendelijk was dan bij versie 3. Ik kijk uit naar de oplossing.

  #2512 Reply
  Anoniem
  Guest

  Met Adobe Reader 10.x kunt u over een hele map zoeken. Het is daarbij dus niet meer nodig om een index bestand te gebruiken. Als ik op geavanceerd zoeken klik (de verrekijker) kan ik gewoon als voorheen in mijn pdf-bestanden zoeken. Zónder index toegevoegd te hebben.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: Doorzoeken verzamelingen pdf-files via index-en
Your information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">