Familiewapen op zilveren object

HomeForumsHeraldiekFamiliewapen op zilveren object

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #3356 Reply
  M.
  Guest

  U kunt een afbeelding van het zilveren object op het internet plaatsen. U kunt het wapen ook beschrijven. Wellicht kan hier iemand het wapen identificeren.
  U kunt het wapen uiteraard ook zelf opzoeken.Op http://www.cbg.nl kunt U een kenmerk van het wapen in het zoekscherm ingeven en kijken of U het wapen tussen de resultaten kunt vinden.
  In de betere bibliotheken kunt ook de “Armorial” van Rietstap consulteren, of de twee delen van het “Repertorium familiewapens van bekende Nederlandse geslachten” van de heer C.E.G. ten Houte de Lange. In dit laatste werk, staat ook een uitgebreide index op naam en op kenmerk. Staat op het wapen bijvoorbeeld een “vogel”, dan vindt men in de index alle familiewapens met een vogel etc…

  #3355 Reply
  Francien van Veldhuizen
  Guest

  Wie heeft goede tips voor mij waar ik op het internet kan zoeken naar afbeeldingen van familiewapens? Ben in het bezit van een oud voorwerp met familiewapen en ben benieuwd welke naam erbij hoort.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: Familiewapen op zilveren object
Your information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">